WCR Sweden söker Säljare/Administratör på heltid

2020-01-29

Beskrivning av tjänst

Tjänsten innebär omväxlande uppgifter såsom bearbetning av både nya- och befintliga kunder, säljbesök, hantering av förfrågningar, CRM och data registrering, sälj, orderhantering, inköp, förhandlingar med leverantörer, mottagning av varor, fraktbokningar, fakturering, planering, optimering av rutiner mm. Dator och telefon kommer vara dina dagliga arbetsverktyg och du kommer att ha kontakt med både svenska och internationella kunder.
På WCR förekommer ett nära samarbete med övriga kollegor och vid behov kommer du hjälpa produktionspersonalen med att packa/leverera varor etc. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagd till dagtid 8:00-17:00.

Din bakgrund

För att vara aktuell till denna tjänst har du helst en teknisk bakgrund samt erfarenhet av Microsoft Officepaketet inkl. Excel och kunskap i programmen Sage 100, SAP, Pyramid, Visma eller annat business program. Du har ekonomisk förståelse. Vi ser gärna att du trivs med uppsökande försäljning och har framgångsrikt knutit nya kundkontakter på dina förra arbetsplatser. Du har god datorvana och behärskar svenska och engelska språket, i både tal och skrift. B-körkort är ett krav samt tillgång till egen bil och truckcertifikat ses som en fördel.

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för tillverkningsindustrin och har en helhetsförståelse för processen från produktion till färdig leverans. Som person är du flexibel, stabil, ansvarstagande, att du har en vilja att lösa nya arbetsuppgifter och trivs med nya ansvarsområden. Eftersom du kommer att arbeta med flera parallella arbetsmoment, är det av stor vikt att du är stresstålig, noggrann och organiserad. Vidare är du en god lagspelare och samarbetar för att lösa dagens arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor.

Tillträdesdag

Tillträde är enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktperson

Skicka in din ansökan senast 28 februari 2020 till tobias.carlsson@wcr.se.

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta Tobias Carlsson via telefon 072-510 93 92 eller mail tobias.carlsson@wcr.se.